Gratis Persona template

Gratis Persona template Excel

Gratis persona template

Met deze handige Excel persona template geef je met een handomdraai een gezicht aan je doelgroep. De template is volledig aan te passen naar eigen wens en smaak.

Wat je krijgt

Nieuwsbrief

Als je deze gratis resource aanvraagt, schrijf je jezelf in op mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan eens per twee weken een email met marketing of business tips. Zo nu en dan zit er ook een productiviteit email tussen.

Schrijf je in en download de template

Persona template gebruiken

Deze gratis persona template is 100% aan te passen naar jouw specifieke behoeften. De template is gemaakt in Microsoft Excel, waardoor de template eenvoudig en snel gebruikt kan worden tijdens het opstellen van een persona. Hier is geen technische- of ontwerp kennis voor nodig.

Persona's gebruiken

Buyer Persona’s zijn een essentieel onderdeel van je marketingplan. De buyer persona helpt je om de ideale klanten(groep) te beschrijven, waardoor je ervoor kunt zorgen dat je marketing beter aansluit op de doelgroep.

Wil je weten hoe je een buyer persona maakt? Of nog belangrijker… hoe je de informatie verzameld, waarmee je de buyer persona vult? Lees dan mijn artikel over de persona.