Business mentor

Business mentor

Voor Nederlandse b2b dienstverleners

“Ik heb veel gehad aan mijn mentor toen ik mijn bedrijven aan het opbouwen was. Na de verkoop van die bedrijven wilde ik andere ondernemers op dezelfde manier helpen.”

Nico Oud
Coach & mentor

Business mentor

Business mentor

Voor Nederlandse b2b dienstverleners

Business mentor

“Ik heb veel gehad aan mijn mentor toen ik mijn bedrijven aan het opbouwen was. Na de verkoop van die bedrijven wilde ik andere ondernemers op dezelfde manier helpen.”

Nico Oud

Coach & mentor

Mentor voor Nederlandse ondernemers

Groeien brengt risico's en uitdagingen met zich mee.

Wil je alles zelf ondervinden of je learningcurve verkorten door te leren van een ervaren ondernemer die het al eens gedaan heeft?

Business mentor

“Domme mensen leren niet van hun fouten, normale mensen leren van hun fouten, slimme mensen leren van de fouten die anderen hebben gemaakt.”

Natuurlijk kun je alles zelf gaan ontdekken. Op je bek gaan en weer opstaan. Je kunt zelf een heel netwerk opbouwen en door schade en schande ontdekken wie je wel en niet kunt vertrouwen.

Of…

Je zoekt net als bijna iedere business tycoon een business mentor die al eens de stap heeft gemaakt die jij wil gaan maken. Die alle fouten al eens heeft gemaakt en bereid is deze met jou te delen.

Business mentor

Voldoe jij aan deze criteria?

Je wil groeien. Je hebt al je eerste omzet gedraaid en tot op zekere hoogte al wat successen behaald. Maar nu wil je een volgende stap nemen.

Je bent actief als b2b dienstverlener. Met kennis help je andere ondernemers om hun business beter te runnen. 

Je levert kwaliteit. En je bent constant bezig om jouw dienstverlening en producten te verbeteren. Je wil je klanten oprecht helpen.

Je bent leergierig. Je bent net een spons als het gaat om kennis op het gebied van ondernemen, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ik heb het niet over diploma’s… ik het over drive, passie en inzet.

Dan ben ik misschien wel jouw business mentor! De beste manier om dat samen te ontdekken is door een keer af te spreken. Dat kan in Almere of Heerenveen via een van de blauwe knoppen op deze pagina.

Hoe ik jou kan helpen

Een sparringspartner

Nico Oud business coach

Als business mentor fungeer ik als jouw compagnon. Ongeveer 6x per jaar komen we bij elkaar voor een intensieve sessie om te werken aan de strategie. Daarnaast bellen, mailen, whatsappen we tussentijds over belangrijke zaken.

Dit wat ik jou te bieden heb:

Meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer. Meerdere bedrijven succesvol laten groeien met meer dan 100% per jaar en uiteindelijk verkocht.

Ik behoor tot een van de top online marketeers van Nederland en heb een zeer succesvol track record op het gebied van strategie en sales. Don’t believe me… Google me 😉

Ik heb een netwerk van specialisten die jou kunnen helpen bij jouw groei en een netwerk van potentiële opdrachtgevers.

Branches

Wie ik kan helpen als mentor

Companies that serve Companies.

Businesscoach

Internetbureaus

Ik heb een internetbureau gehad en een marketingbureau. Ik ken de specifieke uitdagingen, de branche en ik heb veel best practices om met je te delen.

Marketing coaching

Hosting & SaaS

Ik heb ervaring met het opzetten en vermarkten van een hostingbedrijf en weet hoe je hosting of een SaaS tool snel kunt schalen als er een product/market fit is.

Business mentor

B2B dienstverleners

Hoewel ik mijn ervaring vooral heb opgedaan in de internet en marketing branche, heb ik tientallen B2B dienstverlener geholpen bij hun groei. Denk aan HR, Accountancy, etc.

Dit moet je weten

De samenwerking wordt intensief en commited.

Jouw missie wordt onze missie.

1

Commitment

Ik word jouw businesspartner. Dat betekent dat ik (minderheids) aandeelhouder wordt in jouw bedrijf of toetreedt tot een raad van advies of raad van bestuur.

2

Ontwikkeling marketingleiderschap

Als ondernemer is het belangrijk dat je sturing geeft aan het marketingproces. Het maakt niet uit of je een team van freelancers, bureaus of medewerkers hebt. En het maakt zelfs niet uit als je de marketing zelf doet. Ik help je om beter sturing te geven aan marketing op basis van data.

3

Concrete adviezen en leerzame tips

Ik ben geen stoffige coach die je alleen maar vragen gaat stellen. Mijn manier van coaching lijkt op dat van een sportcoach. Ik geef gerichte en concrete adviezen waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. En terwijl je dat doet voorzie ik je van feedback. 

4

Een ervaren sparringspartner

Ik heb honderden ondernemers geholpen met hun marketing. Op strategisch vlak, maar ook door daadwerkelijk campagnes in te richten en aan te sturen. Als marketingcoach ben ik jouw sparringspartner voor alle vraagstukken waar je op vastloopt.

Wat je van mij als mentor mag verwachten

Business coach Nico

Nico Oud

Business mentor & coach

Een ervaren business mentor die jou helpt groeien als ondernemer.

Mentoren hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in de tijd dat ikzelf nog bedrijven aan het bouwen was en dat heeft me geen windeieren gelegd. Zonder hen had ik nooit kunnen bereiken wat ik heb bereikt.

En juist omdat ik zoveel te danken heb aan die ervaren ondernemers mij zo goed geholpen hebben, wil ik diezelfde rol voor een andere jonge ondernemer (<40 jr oud) vervullen.

Maar ik kan maar mentor zijn van 1 of 2 ondernemers, dus ik moet helaas kritisch zijn in voor wie ik mentor wil zijn. Wil je dat verkennen? Vraag dan hieronder een vrijblijvende kennismaking aan.

Gratis intakegesprek

Ben je benieuwd of een 
business mentor iets voor jou is?

Ontdek vrijblijvend wat Nico voor je kan betekenen.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een business mentor en een business coach?

Een business mentor is iemand die per definitie al eens heeft gedaan wat jij wilt bereiken en zijn kennis en ervaring met jou deelt. Een Business coach hoeft niet perse die ervaring te hebben. Een coach mag, theoretisch gezien, ook zijn kennis uit studie gehaald hebben. In mijn geval zit het verschil vooral in de samenwerkingsvorm.

Wat kost een mentor?

Als mentor werk ik met een performance based vergoeding. Je betaalt niets als de samenwerking je niets oplevert. Er zijn verschillende samenwerkingsvormen. Welke het beste past, bepalen we samen.

Wat levert een business mentor mij op?

Als business mentor help ik je om te groeien als ondernemer. Daarmee bedoel ik de skills die jij als ondernemer nodig hebt, maar ik adviseer je ook op concrete zaken zoals strategie, marketing, sales, financiën, etc.

Waarom is leeftijd belangrijk?

Als business coach help ik iedereen, ongeacht de leeftijd, achtergrond, etc. Als mentor wil ik vooral jonge ondernemers helpen om persoonlijk te groeien als ondernemer. Het is meer een vorm van investeren in de ondernemers van straks.

Waar hebben het allemaal over?

We hebben het over alles dat met ondernemen te maken heeft. Strategie, marketing, sales, financiën, personeel, groei, productontwikkeling, etc. Maar ik help je ook om na te denken over later... misschien is het nog ver weg, maar het is belangrijk om daar al vroeg aan te denken.

Wat wordt er van jou verwacht?

Inzet, motivatie en een groei mindset. Je moet vastberaden zijn om de beste in je markt te worden en al je doelen te bereiken.