Business coaching ervaringen

Business coaching ervaringen

Hieronder vind je een aantal ervaringen van ondernemers die ik recent heb gecoacht of nog steeds coach. Dit is hoe zij mij als business coach hebben ervaren.

Manuel Bus

Na elke sessie met Nico, zitten we weer vol met energie, ideeën en focus. We breken door muren en plafonds heen die ons eerder tegenhielden.

Manuel & Elvire Bus – Lifeprints.nl

quote Martijn Hoving

Als ondernemer sta je vaak voor (moeilijke) beslissingen. Nico’s coaching zorgt ervoor dat ik de keuzes goed afweeg, maar niet overdenk. Hierdoor heb ik een betere focus in mijn dienstverlening, behaal ik meer omzet maar krijg ik bovenal rust in het hoofd.

Martijn Hoving – martijn-hoving.nl

Coaching ervaring Amanj Hamid

Mijn eerste ontmoeting met Nico was heel prettig. Ik was verbaasd over zijn openheid en helderheid. Ik heb al mijn ideeën, uitdagingen en plannen voorgelegd. Nico stelde de juiste vragen om mij te helpen meer inzicht te krijgen. Ik vond zijn praktische aanpak en hoeveelheid kennis heel erg waardevol.

Amanj Hamid – eSavvy.nl

pieter_vander_kooij

Nico is voor alles een buitengewoon goed luisteraar. Functioneerde grotendeels als katalysator waardoor ik samenhang helder kreeg tussen mijn verschillende initiatieven, zodat ze elkaar nu versterken in plaats van kannibaliserend elkaar verzwakken…

Pieter van der Kooij – Teamwork Business

Marleen demmers business coaching ervaring

Doordat Nico goed kan luisteren brengt hij mij bij twijfels of onduidelijkheid met een kort gesprek alweer op de juiste koers. Hij geeft gewoon goede en praktische adviezen wat mij al heel wat uitzoekwerk en dus tijd heeft bespaard. Sparren met een ervaren ondernemer als Nico bevalt mij zeker!

Marleen Demmers – Arboservice.nl

Camilo Behage

Ik run meerdere bedrijven en op zich loopt alles prima. Maar in mijn tijd als professioneel basketballer heb ik geleerd dat je sneller je doelen bereikt met de juiste hulp en begeleiding. Nico helpt me om mijn groeistrategieën uit denken en uit te voeren.

Camilo Behage – Hugseat.io

Nico is een motiverende business coach die zich goed kan verplaatsen in andermans zaken. Zijn adviezen zijn duidelijk en onderbouwd. Na wat sessies zag ik al snel een forse stijging in de resultaten.
Oh ja, Nico heeft ook nog eens humor!

Patrik Zinger – Dinch.nl

Nico weet mij altijd te motiveren met zijn marketing ideeën. We komen maandelijks bij elkaar om de groei van mijn bedrijf te bespreken en dan is mijn to-do list weer aangevuld met plannen om nog beter te scoren. Hij weet van alle foefjes en tools en bespaard mij daardoor een boel werk.

Evelina Zinger – Gezondblog.nl

Talk_SoHosted_kader

Ik ken Nico als een ontzettend enthousiast en energiek persoon. Door zijn ervaring als ondernemer in het MKB kan hij naast adviseren op het gebied van marketing ook meedenken over typische ondernemersvraagstukken.

Door zijn pragmatische instelling weet hij een complex project terug te brengen naar een eenvoudig en uitvoerbaar plan.

Nico beschikt over een gezonde dosis humor, heeft veel saleservaring die hij kan toepassen in de praktijk en heeft ethiek hoog in het vaandel.

De combinatie van zijn vaardigheden en competenties zijn een ideale mix voor onze business.

Maurice Gaber – SoHosted.com

Ik ben ontzettend blij met Nico. Hij heeft alles al eens meegemaakt en heeft voor elk probleem wel een paar oplossingen paraat. Wat ik het mooiste vind, is dat hij me geen enkele kant op dwingt. Hij luistert echt naar wat ik voor ogen heb en helpt me dat te bereiken. In Nico I trust!

Thomas de Jong – Thomasschrijft.nl

In een paar adviesgesprekken heeft Nico ons enorm geholpen. Aan de ene kant heeft Nico ons verzien van een degelijk advies en aan de andere kant heeft Nico ons met de juiste mensen uit zijn netwerk in contact gebracht. Nico is super vriendelijk, goedlachs en heeft ontzettend veel kennis die hij graag wil delen. Dank, Nico!

Maarten Draijer – Hyperhost

Aanbevelingen marketing,
strategie & sales

Hieronder vind je aanbevelingen van klanten, specialisten en partners die één van mijn specifieke vaardigheden onderschrijven. 

Aanbeveling Sander Renkema

Nico komt snel tot de kern. Een echte funnelspecialist, die dit blijft zien in het grote geheel. Met groei als uitgangspunt, zonder al teveel buzz, lekker gericht op het doel af.

Sander Renkema – CEO Junction.nl

Alex van Ginneken

Nico is de enige funnel specialist in Nederland die ik aanbeveel bij mijn klanten en relaties. Als je meer rendement uit jouw online marketing campagnes wilt halen zou ik zeker eens een kop koffie met hem drinken.”

Alex van Ginneken – Business coach

“Nico heeft het denken in funnels bij NDC mediagroep flink aangejaagd. Hij werkt met zijn enthousiasme eenvoudig samen met onze productmanagers en heeft met een nieuwe infrastructuur en succesvolle eerste automation cases ons een duidelijke stap vooruitgeholpen.”

Floor Schouwman – NDC Mediagroep

“Nico is een ondernemende marketeer. Nadat hij een e-commerce bureau heeft opgericht, laten groeien en verkocht is hij als zelfstandig specialist verder gegaan. Bij NDC Mediagroep heb ik samen met Nico in een team gezeten waar hij een funnelstrategie heeft bedacht en geïmplementeerd. Hij weet waar hij het over heeft en heeft een track-record als onderpand.”

Edwin Dijkstra – Freelance AdWords specialist

Online de juiste sales en marketing funnel goed voor elkaar hebben? Daar hebben wij bij Tickles maar 1 oplossing voor, Nico Oud! Nico is de specialist als het gaat om growth hacking en marketing & sales funnels. Wij raden Nico dan ook bij iedereen aan.

Mirko Zecevic – CCO Tickles

“Als het om marketing- en sales funnels gaat, is er in Nederland maar één specialist. Nico!”

John Sportel – Beeproger