Business coaching ervaringen

Business coaching ervaringen

Hieronder vind je een aantal ervaringen van ondernemers die ik recent heb gecoacht of nog steeds coach. Dit is hoe zij mij als business coach hebben ervaren.

Evelina zinger

Nico weet me altijd te motiveren met zijn marketing ideeën. We komen maandelijks bij elkaar om de groei van mijn bedrijf te bespreken en dan is mijn to-do list weer aangevuld met plannen om nog beter te scoren. Hij weet van alle foefjes en tools en bespaart mij daardoor veel werk.

Evelina Zinger

In een paar adviesgesprekken heeft Nico ons enorm geholpen. Aan de ene kant heeft Nico ons verzien van een degelijk advies en aan de andere kant heeft Nico ons met de juiste mensen uit zijn netwerk in contact gebracht. Nico is super vriendelijk, goedlachs en heeft ontzettend veel kennis die hij graag wil delen. Dank, Nico!

Maarten Draaijer

Maarten Draaijer
Coachee Jelle Vos

Na iedere coaching sessie is het op de terugweg stil in de auto, omdat je hoofd weer vol zit met nieuwe inzichten en actiepunten. Nico weet je uit je bedrijf te trekken naar een helikopter-view, hierdoor vallen er vaak dingen op z’n plek en kun je effectief vooruit kijken. Een voordeel specifiek voor ons is dat Nico zelf ook meerdere bedrijven heeft gehad binnen de branche waarin wij actief zijn. Zo weet hij je altijd van relevant advies te voorzien en te koppelen aan relaties binnen het vakgebied. Al met al een dikke aanrader voor iedereen die een doeltreffende business coach zoekt om je onderneming naar een hoger niveau te brengen!

Jelle Vos

Ik ken Nico als een ontzettend enthousiast en energiek persoon. Door zijn ervaring als ondernemer in het MKB kan hij naast adviseren op het gebied van marketing ook meedenken over typische ondernemersvraagstukken. Door zijn pragmatische instelling weet hij een complex project terug te brengen naar een eenvoudig en uitvoerbaar plan.

Nico beschikt over een gezonde dosis humor, heeft veel saleservaring die hij kan toepassen in de praktijk en heeft ethiek hoog in het vaandel.

De combinatie van zijn vaardigheden en competenties zijn een ideale mix voor onze business.

Maurice Gaber

Maurice Gaber

Wil je zonder risico ontdekken of Nico de juiste coach voor jou is?

Vraag dan een gratis sessie aan om vrijblijvend te sparren met Nico over jouw business. Nico hielp al meer 500 freelancers, solopreneurs en MKB ondernemers om hun doelen te bereiken.

Boek nu een vrijblijvende en pitch-vrije sessie met Nico.

Danielle Leuvering coach

Nico heb ik als een fijne en kundige business coach ervaren. Hij heeft een prettige persoonlijkheid en weet door te vragen op de punten die nu belangrijk zijn in je bedrijf. Hij helpt bij het aanbrengen van focus daar waar de aandacht echt eerst op gevestigd moet worden.

Nico neemt de tijd voor je, is oprecht geïnteresseerd en denkt meteen mee in kansen en mogelijkheden om sneller door te groeien. Nico was mijn eerste mannelijke coach en dat is zeer goed bevallen 😉 Groot pluspunt vind ik zijn diepgaande marketingkennis.

Danielle Leuvering

"Met zijn kritische blik en veel ervaring is Nico een waardevolle sparringspartner voor mij. Samen met Nico kijk ik maandelijks hoe ik SmartRanking verder kan laten groeien, op een manier die bij mij past."

Jarik Oosting

Jarik Oosting
Jeroen Roelofs

Ik was erg onder de indruk van Nico's website en de referenties daarop, dus besloot om een coaching sessie met hem onderdeel te maken van de verkoop. In eerste instantie met de verwachting dat we daar wellicht één goed ideetje uit konden halen. Uiteindelijk hebben we een hele ochtend met elkaar over de business kunnen sparren en heeft dit ons super waardevolle inzichten opgeleverd!

Nico heeft veel ervaring met het oprichten en groot maken van bedrijven. Nico heeft ons toen via een heldere structuur in het gesprek via de marktontwikkelingen, strategie en uitvoering meegenomen langs ons hele bedrijfsvoering. Hij denkt goed mee, is eerlijk en brengt zijn kennis op een prettige manier over. Hij schroomt hierbij ook niet om kritische vragen te stellen.

De sessie heeft bij ons geleid tot een koerswijziging van ons bedrijf, tot een planbord met heel veel nieuwe ideeën en tot heel veel nieuwe energie om er weer even tegenaan te kunnen.

Jeroen Roelofs

Na elke sessie met Nico, zitten we weer vol met energie, ideeën en focus. We breken door muren en plafonds heen die ons eerder tegenhielden.

Manuel & Elvire Bus

Manuel Bus
martijn hoving

Als ondernemer sta je vaak voor (moeilijke) beslissingen. Nico's coaching zorgt ervoor dat ik de keuzes goed afweeg, maar niet overdenk. Hierdoor heb ik een betere focus in mijn dienstverlening, behaal ik meer omzet maar krijg ik bovenal rust in het hoofd.

Martijn Hoving

Mijn eerste ontmoeting met Nico was heel prettig. Ik was verbaasd over zijn openheid en helderheid. Ik heb al mijn ideeën, uitdagingen en plannen voorgelegd. Nico stelde de juiste vragen om mij te helpen meer inzicht te krijgen. Ik vond zijn praktische aanpak en hoeveelheid kennis heel erg waardevol.

Amanj Hamid

Coaching ervaring Amanj Hamid
pieter_vander_kooij

Nico is voor alles een buitengewoon goed luisteraar. Functioneerde grotendeels als katalysator waardoor ik samenhang helder kreeg tussen mijn verschillende initiatieven, zodat ze elkaar nu versterken in plaats van kannibaliserend elkaar verzwakken...

Pieter van der Kooij

Doordat Nico goed kan luisteren brengt hij mij bij twijfels of onduidelijkheid met een kort gesprek alweer op de juiste koers. Hij geeft gewoon goede en praktische adviezen wat mij al heel wat uitzoekwerk en dus tijd heeft bespaard. Sparren met een ervaren ondernemer als Nico bevalt mij zeker!

Marleen Demmers

marleen-demmers
Camilo Behage

Ik run meerdere bedrijven en op zich loopt alles prima. Maar in mijn tijd als professioneel basketballer heb ik geleerd dat je sneller je doelen bereikt met de juiste hulp en begeleiding. Nico helpt me om mijn groeistrategieën uit denken en uit te voeren.

Camilo Behage

Nico is een motiverende business coach die zich goed kan verplaatsen in andermans zaken. Zijn adviezen zijn duidelijk en onderbouwd. Na wat sessies zag ik al snel een forse stijging in de resultaten. Oh ja, Nico heeft ook nog eens humor!

Patrik Zinger

thomas-ervaring-coaching

Ik ben ontzettend blij met Nico. Hij heeft alles al eens meegemaakt en heeft voor elk probleem wel een paar oplossingen paraat. Wat ik het mooiste vind, is dat hij me geen enkele kant op dwingt. Hij luistert echt naar wat ik voor ogen heb en helpt me dat te bereiken. In Nico I trust!

Thomas de Jong

Het allermooiste aan Nico’s business coaching is dat Nico vooral kijkt naar wíé ik ben als ondernemer en waar ik echt blij van wordt. Zo vinden we tijdens onze sparringsessies samen antwoorden op mijn vragen die goed bij mij passen en tegelijkertijd het beste zijn voor mijn bedrijven. Is er een antwoord dat wat verder van mij afstaat maar wel de beste oplossing is? Dan heeft Nico altijd een advies hoe ik het voor mijzelf toch een passende vorm kan geven.

Ik durf te zeggen dat Nico’s coaching, adviezen en inzichten mij tot een nog betere ondernemer maken.

Nicol Tadema

Nicol Communicatie & Voor Tekst

Nicole Tadema
Robin King

Pfoe wat kan ik zeggen, door Nico heb ik het licht gezien als het gaat om focus en mijn eigen gedachten en inzichten bekijken. Ik vind het zelf fijn om met een ervaren ondernemer te sparren over vraagstukken en dat kan ik het beste met Nico 🏆

Robin King

Wil je zonder risico ontdekken of Nico de juiste coach voor jou is?

Vraag dan een gratis sessie aan om vrijblijvend te sparren met Nico over jouw business. Nico hielp al meer 500 freelancers, solopreneurs en MKB ondernemers om hun doelen te bereiken.

Boek nu een vrijblijvende en pitch-vrije sessie met Nico.