Business coaching Almere, Amsterdam en Gooi

Coaching almere

Sinds 1 april 2019 bied ik ook business coaching en marketing coaching aan in Almere om vanuit daar Almere, het Gooi en Amsterdam te bedienen.

In verband met de grote vraag naar mijn coachingstrajecten vanuit de Randstad had ik eerder al kantoor in Amsterdam en Utrecht. Maar veel mensen hadden last van logistieke probleempjes.

Daarnaast vond ik het ook wel wat ‘over the top’ dat ik als ‘one man show’  er 3 kantoren op na hield.

Max. 60 minuten reistijd

De meeste klanten zijn bereid om ongeveer zo’n 60 minuten te reizen naar onze afspraken. Mensen die verder weg wonen/werken (Limburg en Zeeland) willen doorgaans virtueel gecoacht worden.

Almere ligt qua locatie mooi centraal en voor 80% van mijn klanten op minder dan 45 minuten rijden.

  • Amsterdam – 24 minuten
  • Utrecht – 31 minuten 
  • Amersfoort – 32 minuten
  • Zaandam – 32 minuten
  • Apeldoorn –  55 minuten
  • Den Haag – 58 minuten
  • Rotterdam – 60 minuten
  • Eindhoven –  1 uur, 15 minuten

Makkelijke aanrijroute & gratis parkeren

Zo’n coachingssessie kan best intensief zijn en de meeste klanten hebben een succesvolle onderneming en zijn daarom altijd druk. Het laatste wat je dan kunt gebruiken is dat je eenmaal aangekomen bij je coach, je geen parkeerplek kunt vinden.

En het is ook niet leuk als je €10,- per uur betaalt om je auto even kwijt te kunnen. Het is misschien een bedrag dat te verwaarlozen is, maar het is gewoon geld dat je liever niet uitgeeft.

Zelf vind ik het ook heerlijk als ik zorgeloos naar mijn afspraken kan rijden zonder me druk te maken over parkeerplekken en tarieven.

Stijlvolle bistro/bar

Een van de grote voordelen van de MyOffice locatie in Almere is dat het ook een sfeervol ingerichte bistro/bar heeft.

Veel van mijn klanten pakken na de afspraak op weg naar huis of kantoor nog even een bak koffie, een flesje water of een broodje mee. Ideaal als je een drukke dag hebt of hebt gehad of nog een stukje moet tuffen in de auto.

Hieronder een paar foto’s van het interieur dat verzorgd is door Steggink Interieurs.

Bezoekje brengen aan mij en de UFO?

Als je op zoek bent naar een marketing- of business coach en benieuwd bent naar hoe ik jou kan helpen, dan kun je geheel gratis en vrijblijvend hier een gratis consult met me boeken

Ik spendeer jaarlijks meer dan €10.000 aan marketing software, boeken en andere producten die ik test of review voor mijn klanten, maar ook voor mijn online volgers. Om een (klein) deel van deze kosten te compenseren, plaats ik soms een affiliate link in een blogpost. Weet dat ik echter alleen producten aanbeveel die ik ook aan mijn klanten zou aanbevelen.

Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on pocket
Pocket
Nico Oud

Nico Oud

Als Business coach help ik ondernemers bij het realiseren van hun doelen. De groei van het bedrijf, maar ook hun groei als ondernemer. Via mijn blog en mijn nieuwsbrief deel ik mijn kennis op het gebied van ondernemerschap, strategie, marketing, sales, productiviteit en persoonlijk leiderschap.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *